sâmbătă, 10 iulie 2010

The Runaways o.O

Oficial pot spune ca am vazut si eu filmul The Runaways.


> Inainte sa il vad parerea mea era una proasta, pot zice, pentru ca Kristen Stewart arata ORIBIL inainte de apartitia filmului , fata de Saga Amurg unde arata destul de bine si chiar i se potrivea rolul , din punctul meu de vedere.
          Arata oribil pentru ca avea parul tuns scurt , bine nu foarte sucurt .. gen anii '70 , negru si arata ca o tarfa .. pe romaneste.
          Evident mai multe nu stiam despre film pentru ca nici nu ma interesasem sa aflu.
          Singura chestie pe care o stiam era imaginea oribila a actritei Kristen Stewart si atat.


>Acum, dupa ce am vazut filmul mi se pare chiar reusit ... adica mi'a facut placere sa ma uit la el si pot spune ca a fost o alegere buna de vizionat.
            Evident , daca nu iti place muzica rock sau rock'n'roll (despre care e vorba in film ) nu prea cred ca iti va face placere sa te uiti .. dar merita incercat !




P.S. : E bazat pe o poveste adevarata .Mie mi'a placut , chiar a fost superb  . Merita vazut chiar daca nu e comedie sau horror. Si nu in ultimul rand e altceva! Nu e un film banal la fel ca aproape toate.

Un comentariu:

  1. Daaa..L'am vazut si eu..Merita zau..Daca iti place rock'u si rock'n' roll e bine..E dragut chiar dragut filmul...O viata pe care si'ar dorio aparent orice fata..Dar apoi...

    RăspundețiȘtergere